Политика за защита на личните данни

1. Въведение


Онлайн магазинът ЯНИКО ГОЛД ООД

(нататък наричан "Фирмата", "ние", "нас" или "нашите") уделя голямо значение на защитата на личните данни на нашите клиенти и потребители (нататък наричани "вие" или "вашият"). В тази политика за защита на личните данни обясняваме как събираме, използваме, разкриваме и защитаваме вашите лични данни, в съответствие с българското и европейското законодателство.2. Събиране на лични данни


2.1. Фирмата може да събира различни категории лични данни от вас, когато използвате нашия онлайн магазин. Това може да включва, но не се ограничава само до:
- Име, фамилия и контактни данни (телефонен номер, адрес за доставка, електронна поща и др.);
- Потребителско име и парола за вход в профила ви;
- Предпочитания и интереси, свързани със закупуваните от вас продукти и услуги;
- Данни за плащане, като банкови сметки, кредитни или дебитни карти.

2.2. Събирането на лични данни се извършва с вашето съгласие или когато е необходимо за изпълнение на договор или законово задължение.

3. Използване на лични данни
3.1. Фирмата използва събраните лични данни, за да предоставя и подобрява нашите продукти и услуги, за да осигури коректното функциониране на нашия онлайн магазин, както и за следните цели:
- Обработка на вашите поръчки и доставка на продуктите, които сте закупили;
- Управление на вашите акаунти и предоставяне на персонализирани услуги;
- Комуникация с вас, включително за уведомяване за промени в условията на политиките или при необходимост от контакт относно вашата поръчка или запитване;
- Оптимизиран

е и анализ на нашия уебсайт и маркетингови дейности;
- Спазване на правните задължения, свързани със законодателството за данните и други приложими нормативни актове.

3.2. Фирмата ще използва личните данни само за целите, за които са били събрани, освен ако не получим вашето изрично съгласие за друг вид обработка.4. Разкриване на лични данни


4.1. Фирмата може да разкрие вашите лични данни на трети страни, когато е необходимо да изпълним договор или да отговорим на вашата искане, включително, но не само:
- Доставчици на услуги, които ни помагат с обработката на поръчките и доставката на продуктите;
- Партньори по маркетингови дейности, които ни подпомагат в промоцията и рекламата на нашите продукти и услуги;
- Регулаторни органи или правоохранителни органи, когато е необходимо да се спазват законови задължения или се разследва нередност.

4.2. Фирмата ще предприеме всички разумни мерки за гарантиране на сигурността на вашите лични данни при разкриването им на трети страни.


5. Съхранение и защита на лични данни


5.1. Фирмата ще съхранява вашите лични данни само за периода, необходим за постигане на целите, за които са били събрани, или за периода, предвиден от приложимото законодателство.

5.2. Фирмата прилага разумни технически и организационни мерки за защита на вашите лични данни от неоторизиран достъп, унищожаване, изтриване или друг вид незаконосъобразна обработка. Въпреки това, не можем да гарантираме абсолютна сигурност на информацията в интернет пространството.6. Права на субектите на данни


6.1. Вие имате правото да поискате достъп до вашите лични данни, да ги коригирате или изтриете, както и да ограничите или запр

етите тяхната обработка, съгласно приложимите закони за защита на данните.

6.2. Вие имате право да оттеглите вашето съгласие за обработката на личните данни по всяко време, като се свържете с нас чрез посочените контакти.


7. Промени в политиката за защита на личните данни


7.1. Тази политика за защита на личните данни може да бъде променяна от време на време, в съответствие с промените в законодателството или в нашите бизнес практики. Ако направим промени в политиката, ще публикуваме актуализираната версия на нашия уебсайт.

7.2. Препоръчваме ви да преглеждате тази политика периодично, за да сте информирани за начина, по който обработваме и защитаваме вашите лични данни.

 


Ако имате някакви въпроси относно политиката за защита на личните данни или нашия онлайн магазин, моля, свържете се с нас чрез посочените контакти.

 • Дамски бижута, злато, gold, дамски пръстени, дамски златни ланци, дамски синджири, дамски гривни, Хасково, yanikogold, korektgold, 1001gold, avangardgold, бяло злато пръстени, анико Голд, яникоголд, aynkogold, qnkoжgold,qnikogold

  Дамска колекция:

  Разгледайте цялата хитова серия на всякакви дамски бижута:

  обици, пръстени (с и без естествени камъни), синджири, колиета, гривни и злато на конец

  Дамска колекция: 
 • Мъжки бижута, злато, gold, мъжки пръстени, мъжки златни ланци, мъжки ланци, мъжки гривни, Хасково, yanikogold, korektgold, 1001gold, avangardgold

  Мъжка колекция:

  Разгледайте цялата хитова серия на всякакви мъжки бижута:

  обици, пръстени (с и без естествени камъни), синджири, колиета, гривни и злато на конец

  Мъжка колекция: 
1 от 2