About us

Добре дошли в Yaniko Gold!

Ние сме специализирана компания, която предлага изключителни златни бижута и бижута със скъпоценни камъни. Нашата мисия е да покажем на хората, че златото е нещо повече от обикновен метал - то е символ на ценности и емоции, които носим със себе си през вековете. Всеки един момент може да бъде превърнат в шедьовър чрез нашите уникални бижута.

Нашите продукти включват 14-каратови златни бижута, както и бижута със скъпоценни камъни, които предлагаме както като внос, така и като собствено производство. Ние сме горди, че можем да предложим бижута от най-високо качество, което е гарантирано от нашето собствено производство. Приемаме и поръчки за персонализирани бижута, които създаваме специално за нашите клиенти.

Yaniko Gold е създадена през 2001 година от Янко Янков и Илияна Янкова в град Хасково. С годините сме се разраствали и в момента разполагаме с два магазина в Хасково. Вярваме в постоянното развитие и затова решихме да открием и нашия уебсайт през 2023 година. Нашата цел е да предоставяме най-доброто качество на бижута на достъпни цени.

Ние се гордеем със своите български модели, които са еталон за качество и изтънченост. В нашата колекция ще откриете и необичайни и красиви авторски изделия, вдъхновени от вековната българска традиция. Работим с естествени камъни, които добавят уникалност и блясък на всяко бижу. Също така предлагаме изработка на пръстени по желание на клиента, за да създадем персонализирано бижу, което отразява вашата индивидуалност.

Благодарим ви, че посетихте Yaniko Gold! Изразяваме благодарността си към нашите клиенти, които ни дават възможността да работим с толкова страст и любов към бижутата. Надяваме се да ни посетите в нашите магазини или да се свържете с нас за да помогнем ви да откриете идеалното бижу, което ще бъде с вас през целия живот.

 • Дамски бижута, злато, gold, дамски пръстени, дамски златни ланци, дамски синджири, дамски гривни, Хасково, yanikogold, korektgold, 1001gold, avangardgold, бяло злато пръстени, анико Голд, яникоголд, aynkogold, qnkoжgold,qnikogold

  Дамска колекция:

  Разгледайте цялата хитова серия на всякакви дамски бижута:

  обици, пръстени (с и без естествени камъни), синджири, колиета, гривни и злато на конец

  Дамска колекция: 
 • Мъжки бижута, злато, gold, мъжки пръстени, мъжки златни ланци, мъжки ланци, мъжки гривни, Хасково, yanikogold, korektgold, 1001gold, avangardgold

  Мъжка колекция:

  Разгледайте цялата хитова серия на всякакви мъжки бижута:

  обици, пръстени (с и без естествени камъни), синджири, колиета, гривни и злато на конец

  Мъжка колекция: 
1 of 2